Bose & domotica

Bose automatiseren met domotica = voor uw gemak en kostenbesparend

Uw Bose-speakers en versterker(s) en de bediening daarvan kunnen volledig worden opgenomen in een domotica-systeem. Centraal aangestuurd vanaf een (touchscreen) bedieningspaneel kunt u uw Bose-installatie voorzien van eigen pre-sets en bronkeuze. Zo kunt u bijvoorbeeld het tijdstip waarop de muziek te horen moet zijn, in welke zaal of ruimte, het volume daarvan en de bronkeuze programmeren.

Geen gedoe meer met personeel dat steeds aan de knoppen zit! En om energiekosten te besparen kan het gehele systeem ’s nachts automatisch uitgezet worden en ’s ochtends op het gewenste tijdstip weer aangezet worden.

Wij zijn erkend KNX-partner

Samen met u doorlopen wij al uw wensen en vertalen deze naar de juiste apparatuur en programmeringen. Onze eigen gecertificeerde engineers en installateurs werken met professionele domotica-merken, zoals Extron, Crestron en Control4 en zij zorgen er voor dat elk detail van uw wensen verwerkt wordt in de aanleg van uw Bose-installatie.

Wij kunnen als erkend KNX partner ook uw Bose-installatie integreren in een aanwezig KNX-systeem of deze voor u aanleggen.

 

Met domotica heeft u weer tijd voor andere zaken want alles gaat vanzelf…

Met domotica heeft u weer tijd voor andere zaken want alles gaat vanzelf…

Stelt u zich eens voor……


De rustige achtergrondmuziek is zachtjes te horen tijdens het ontbijt in het restaurant van 06:00 uur tot 11:30 uur. Daarna wordt door het systeem automatisch loungemuziek gekozen en gaat het volume iets harder. De loungebar schakelt vanaf dan mee en de gast verkwikt zich aan een fris drankje. Om 18:00 uur dimt de verlichting in het restaurant met 20% en hoort men warme jazzmuziek uit de speakers. Tussen 02:00 uur en 06:00 uur schakelt het systeem zichzelf uit voor energiebesparing. De volgende ochtend start alles weer op zoals de dag daarvoor. Een voorbeeld van een geprogrammeerde preset van het restaurant…

Uw wensen beantwoorden wij met de beste oplossing

Bovendien bent u bij ons als Pro Bose dealer verzekerd van ultieme service met aandacht voor al uw wensen. Wij komen met plezier bij u langs. Onze dienstverlening is persoonlijk en enthousiast. Wij willen dat u tevreden bent en jarenlang onbezorgd geniet van uw aanschaf.

En mocht er onverhoopt toch iets mis gaan met uw apparatuur? Dan geeft Bose een garantie tot wel 5 jaar op vaste installatieproducten. Wij zijn uw partner en regelen alles voor u.

Wat kunnen wij voor u doen? Mail of bel ons vrijblijvend op 0255 521 680. Wij helpen u graag.

[maxbutton id=”6″ ]