Voordelig inkopen en advies service
voor installateurs

Koop nu als installateur voortaan snel en voordelig je Bose producten rechtstreeks bij ons in!

Koop voordelig bij ons in

Koop nu voordelig uw Bose-producten bij ons in en als vaste klant geniet u meteen van onze ultieme service en dienstverlening. Bespaar op uw inkoop en verhoog uw netto winst. Wij helpen u graag!

Dropshipping op locatie

Met dropshipping worden de Bose-producten direct op uw gewenste locatie afgeleverd. Snel bestellen en ontvangen. Laat ons weten waar het naartoe verzonden moet worden en wij regelen het!

De beste Bose oplossing

Wij adviseren u meteen als u vragen heeft over welke Bose-producten geschikt zijn voor uw installatie. Advies en verkoop, want wij hebben alle kennis in huis. Maak daar gebruik van en bied uw klant de beste Bose-deal aan.

Meld u aan als klant en ervaar direct onze ultieme service. Wij helpen u met de juiste keuze in Bose-producten!

Meld je aan als klant en ervaar direct ons excellente service. Wij helpen je met de juiste keuze in Bose producten!

Onze oplossingen

Speciaal voor installateurs die vragen hebben over Bose-producten en hun toepassingen bieden wij onze Advies- en Verkoopservice aan.

Elk product, groot of klein, kan voor u als installateur vraagstukken opleveren. Bijvoorbeeld over de juiste keuze en inzet van bepaalde Bose-producten. Wij hebben oplossingen en adviseren u onder meer over:

 • Juiste type en aantal speakers
 • Welke versterker het beste is
 • Juiste keuze in geluidsbronnen
 • Hoe de apparatuur te integreren in een netwerk
 • Beste keuze van bedieningspaneel
 • Hoe het programmeren werkt
 • Iedere andere gewenste hulp

Wij doen voor jou al het uitzoekwerk, jij verkoopt het aan je klant!

Wij helpen u op weg!

En werken voor uw gemak. Zo werkt het: leg al uw vragen bij ons neer en wij informeren u over de beste keus in Bose-producten en de toepassingen daarvan voor uw klant.

Zekerheid in de juiste keuze

Wij helpen u de juiste keuze maken in speaker(s), versterker(s), aansluitingen, de aantallen, op welke plaats ze het beste tot hun recht komen en welk bedieningspaneel u nodig heeft. Wij staan voor u klaar met ultieme service, snelle levering en aantrekkelijke prijzen.

Kies voor gemak en laat ons het werk doen

En als u het helemaal makkelijk wilt hebben dan installeren én/of programmeren we de hele Bose-installatie ook nog voor u. Wij kennen de apparatuur en nemen deze werkzaamheden graag van u over.

Advies- en verkoopservice aan onze vaste klanten:

 • Advies Bose-producten en toepassingen in uw specifieke situatie
 • Werkbezoeken indien nodig
 • Werktekeningen en engineering
 • Programmering
 • Installatie

Domotica en/of KNX-toepassingen?

Is uw Bose-installatie onderdeel van een Domotica-oplossing? Geen probleem want wij zijn erkend KNX-partner en zijn u ook hierin van dienst. Met slimme Domotica-toepassingen en KNX-mogelijkheden zorgen wij ervoor dat alles voor u geïnstalleerd en geprogrammeerd wordt. Neem vandaag nog contact met ons op.

[maxbutton id=”9″ ]