Pro Bose dealer, een onderdeel van J.P. Audio Visueel BV


In 2002 is ons bedrijf opgericht met als uitgangspunt ‘de beste service, oplossing en dienstverlening voor al haar klanten’.

Klinkt simpel en dat is het eigenlijk ook. Elke dag heeft de klant onze volledige aandacht. Wij luisteren naar hun wensen, ondersteunen de operationele diensten, doen wat we beloven én wij zijn naar onze klanten zeer loyaal en betrouwbaar!
Door deze werkwijze is in de daaropvolgende jaren ons portfolio gegroeid met trouwe klanten en verwelkomen we ieder jaar weer nieuwe opdrachtgevers.

Om in ons vakgebied een optimale service te bieden aan onze klanten hebben we onze specialiteiten uitgesplitst:

  • ‘Pro Bose dealer’ voor de verkoop en installatie van professionele producten van Bose.
  • ‘De Hotelleverancier’ om speciale producten en diensten voor de hotelbranche te leveren.
  • ‘J.P. Audio Visueel’ voor de verhuur, verkoop en installatie van AV techniek
  • ‘KNX gebouwautomatisering’ om binnen een gebouw alle techniek met elkaar te laten communiceren, dat is zeer efficiënt en enorm kostenbesparend op energie en personeel.

Onze directie en gecertificeerde en gediplomeerde medewerkers zien er naar uit om u te mogen begroeten als nieuwe klant. Wij maken voor u het verschil….!

J.P. Audio Visueel B.V.
Begonnen in 2002 als verhuurbedrijf van AV apparatuur voor de hotelbranche is J.P. Audio Visueel B.V. inmiddels versterkt met een eigen groothandel voor de verkoop en installatie van audiovisuele middelen. Inmiddels zijn we preferred supplier voor veel hotels en opdrachtgevers, officieel Pro Bose dealer, Domitica en KNX partner, specialist in LED verlichting en prachtige wolkenplafonds, specialist in narrowcasting en zaalinformatiesystemen, en leveren we technisch personeel.

Verhuur
Wij verhuren bijna alles aan hotels, evenementlocaties, zakelijke meetings en beurzen. Maak kennis met onze sterke back-office en snelle offertes. De beste keus voor u en uw gasten!

Verkoop
Verkoop en installatie van alle AV apparatuur, LED verlichting, wolkenplafonds, KNX, Domotica, ICT, camera’s, narrowcasting, zaalinformatiesystemen enzovoorts.
En dat met de beste aftersales en customer care!

De Hotelleverancier
Is een platform waar hotels, fabrikanten, dienstverleners, personeel en producten elkaar zullen vinden. Alles onder één dak, simpel en efficiënt.

Alles voor uw hotel!

Mogen wij u voorzien in de groeiende behoefte aan antwoorden op MVO, Green Key, beleving, diensten, service, gemak, ontzorgen en geldbesparing. Ons productassortiment wordt steeds verder uitgebreid, van audiovisueel tot zeep, van lichtgewicht banquetingtafels tot ICT enzovoorts.
U kunt daarom op deze website producten en diensten vinden die speciaal afgestemd zijn op de hotelbranche