Bose geluid in uw horeca onderneming

Bose speakers, van achtergrond tot voorgrond!

U kunt voor uw horeca onderneming een ruime keus maken uit de vele oplossingen die Bose kan bieden. Speakers voor (achtergrond)muziek, voor lounge en DJ, jamsessies en optredens van bands enzovoorts. Een combinatie van verschillende modellen geeft u de zekerheid dat in elke ruimte waar geluid gewenst is, uw bezoekers het optimale geluid horen.

Het mag wel wat harder!
Moet het toch echt wat harder en wilt u zelfs de plaatselijke band tijdens een jamsessie uitversterken? Dan heeft Bose meerdere oplossingen die geweldig klinken.
Wij adviseren u graag over de juiste geluidsset voor uw horeca onderneming.

Aansturen via Domotica?
Uw Bose speakers en versterker(s) en de bediening daarvan kan volledig worden opgenomen in een domotica systeem. Centraal aangestuurd vanaf een (touchscreen) bedieningspaneel kunt u uw Bose installatie en zelfs uw verlichting etc. controleren en bedienen. Wel zo makkelijk!

Klik op de afbeelding voor extra informatie.

FreeSpace opbouw

toepassing aan muur/plafond

Bose Panary

toepassing aan muur/plafond

Bose F1 serie

toepassing portable speakerset voor bands

Bose S1

toepassing portable speaker op accu

Bose L1 series

toepassing portable set voor bands/spraak

ArenaMatch Utility

toepassing aan muur/plafond

Subwoofer

in combinatie met Freespace, RoomMatch

FreeSpace inbouw

toepassing toiletten

Pendant

Toepassing hangend aan het plafond

Minder speakers nodig dan bij andere merken
Vanwege het unieke ontwerp van deze Bose speakers heeft u minder exemplaren nodig dan elk ander speakermerk om in de gehele ruimte een goede weergave en spreiding te hebben van uw (achtergrond)muziek. Zo bespaart u op uw aanschafkosten!

Details maken het verschil
Wij zijn van mening dat het verschil tussen een goed product en een geweldig product hem in de details zit. En voor ons is dat een essentieel verschil. Met Bose speakers en versterkers haalt u het beste in huis!

Wie gingen u voor