Bose geluid in uw hotel

Ik kies voor Bose in mijn hotel

Uw hotel is een publieke en veelzijdige plek. De receptie, zalen, toiletten, restaurant, zwembad, liften, parkeergarage, lobby, terras en (binnen)tuin zijn enkele ruimtes waar uw gasten gebruik van maken. Omdat de functies van de ruimtes verschilt, heeft Bose voor elk van deze ruimtes de ideale speakers en versterkers ontworpen.

Bose-speakers zijn te koppelen aan het ontruimingssysteem volgens de officiële regelgeving, waardoor u kosten bespaart op een dubbele aanschaf van speakers.

Domotica

Met domotica kunt u uw Bose-installatie op één centrale plek bedienen, waar en wanneer u maar wilt. Licht, geluid en andere elektronica controleert en regelt u eenvoudig vanaf een (touchscreen) bedieningspaneel. Ideaal voor besparing en gemak.

 

Als u kiest voor een domotica-oplossing dan kunnen alle componenten van Bose daarin worden meegenomen. Zo kunt u zelfs verschillende zones in het gebouw aanwijzen, die elk hun eigen volume en geluidsbron hebben. Elk ruimte kan bijvoorbeeld een keus maken uit een eigen muziekbron of de centrale muziek, een omroepsysteem en de ontruimingsinstallatie.

Met vooraf ingestelde programmering kan het gehele systeem, zo vaak u wilt, per dag een wijziging uitvoeren en om energie te besparen ’s nachts worden uitgezet. De volgende ochtend start het systeem automatisch weer op.

Wilt u hier meer over weten? Mail of bel ons op 0255 521 680. Wij helpen u graag.

FreeSpace inbouw

toepassing receptie, toilet, lift, lobby

FreeSpace opbouw

toepassing meetingzalen, restaurant, lobby, parkeergarage

FreeSpace 360P

toepassing in (binnen)tuin

L1

toepassing in meetingzaal, restaurant, lobby

Pendant

Toepassing lobby en restaurant

Minder speakers nodig dan bij andere merken
Vanwege het unieke ontwerp van Bose speakers heeft u minder exemplaren nodig dan elk ander speakermerk om in de gehele ruimte een goede weergave en spreiding te hebben van het geluid. Zo bespaart u op uw aanschafkosten!

 

Details maken het verschil
Wij zijn van mening dat het verschil tussen een goed product en een geweldig product hem in de details zit. En voor ons is dat een essentieel verschil. Met Bose speakers en versterkers haalt u het beste in huis!

Wie gingen u voor