Bose geluid in uw museum

Bose in uw museum

Uw collectie of tentoonstelling steelt de show. Daarom biedt Bose diverse oplossingen om de speakers zo onzichtbaar mogelijk te plaatsen. Speakers kunnen in elke gewenste RAL-kleur gespoten worden, zodat ze dezelfde kleur hebben als bijvoorbeeld de muur waaraan ze gemonteerd worden.

Speakers worden vrijwel onzichtbaar weggewerkt in de vloer, de wand of het plafond en de aandacht van bezoekers blijft gericht op uw collectie.

Bose heeft voor elke situatie de perfecte speaker! Wij adviseren u graag. Uw keuze gemaakt? Wij leveren en monteren op locatie onder supervisie van uw conservator.

Domotica

Als u kiest voor een Domotica-oplossing dan kunnen alle componenten van Bose daarin worden meegenomen. Zo kunt u zelfs verschillende zones in het gebouw aanwijzen die elk hun eigen volume en geluidsbron hebben. Elk ruimte kan bijvoorbeeld een keus maken uit een eigen muziekbron of de centrale muziek, het omroepsysteem en de ontruimingsinstallatie.

Met vooraf ingestelde programmering kan het gehele systeem zo vaak u wilt per dag een wijziging uitvoeren en om energie te besparen ’s nachts worden uitgezet. Eenvoudig en energiebesparend. De volgende ochtend start het systeem automatisch weer op.

Neem gerust contact met ons op om te kijken wat in uw situatie de beste oplossing is. Samen met Bose creëert u de beste ambiance voor uw bezoekers.

Mail of bel ons op 0255 521 680. Wij helpen u graag.

FreeSpace inbouw

toepassing in plafond

EdgeMax

toepassing in systeemplafond

FreeSpace opbouw

toepassing aan de muur/gevel

Bose Panary

toepassing aan muur/pilaar

Pendant

Toepassing hangend aan het plafond

Minder speakers nodig dan bij andere merken
Vanwege het unieke ontwerp van Bose speakers heeft u minder exemplaren nodig dan elk ander speakermerk om in de gehele ruimte een goede weergave en spreiding te hebben van het geluid. Zo bespaart u op uw aanschafkosten!

 

Details maken het verschil
Wij zijn van mening dat het verschil tussen een goed product en een geweldig product hem in de details zit. En voor ons is dat een essentieel verschil. Met Bose speakers en versterkers haalt u het beste in huis!

[maxbutton id=”6″]

Wie gingen u voor