Bose geluid in uw zwembad

Bose in uw zwembad

Ik kies voor Bose in mijn zwembad

In een zwembad moet een speaker niet alleen goed klinken, hij moet ook vocht- en waterbestendig zijn. Ook hier heeft Bose een aantal oplossingen voor ontwikkeld. Bijvoorbeeld de FreeSpace-serie of de Panaray-serie, die geschikt zijn voor zowel binnen- als buitengebruik. Als uw zwembad een binnentuin of buitenzwembad heeft dan kunt u deze met Bose FreeSpace 360P-speakers van prachtig geluid voorzien.

 

Leuk weetje

Wist u dat deze FreeSpace 360P-speakers overal in de parken van de Efteling worden gebruikt?

Neem gerust contact met ons op om te kijken wat in uw situatie de beste oplossing is. Samen met Bose creëert u de beste ambiance voor uw bezoekers. Mail of bel ons op 0255 521 680. Wij helpen u graag.

Domotica

Als u kiest voor een domotica oplossing dan kunnen alle componenten van Bose daarin worden meegenomen, wel zo gemakkelijk! Zo kunt u zelfs verschillende zones in het gebouw aanwijzen die elk hun eigen volume en geluidsbron hebben. Elk ruimte kan bijvoorbeeld een keus maken uit een eigen muziekbron of de centrale muziek, omroepsysteem en ontruimingsinstallatie. Met vooraf ingestelde programmering kan het gehele systeem zo vaak u wilt per dag een wijziging uitvoeren en om energie te besparen ’s nachts worden uitgezet. De volgende ochtend start het systeem automatisch weer op.

Klik op de afbeelding voor extra informatie.

FreeSpace 360P

toepassing in (binnen)tuin/bij buitenzwembad

Panaray

toepassing aan de muur/plafond, binnen en buiten

ArenaMatch Utility

toepassing aan de muur/plafond

Minder speakers nodig dan bij andere merken
Vanwege het unieke ontwerp van Bose speakers heeft u minder exemplaren nodig dan elk ander speakermerk om in de gehele ruimte een goede weergave en spreiding te hebben van het geluid. Zo bespaart u op uw aanschafkosten!

 

Details maken het verschil
Wij zijn van mening dat het verschil tussen een goed product en een geweldig product hem in de details zit. En voor ons is dat een essentieel verschil. Met Bose speakers en versterkers haalt u het beste in huis!

[maxbutton id=”6″]

Wie gingen u voor