Bose geluid in uw sportschool

Bose in uw sportschool

Ik kies voor Bose in mijn sportschool

Om uw bezoekers nog beter te laten presteren is het afspelen van muziek een veel gebruikte oplossing. En om deze muziek nog beter tot zijn recht te laten komen heeft Bose diverse luidsprekers ontwikkeld om aan die eisen te voldoen. Hoe gaaf om tijdens het spinnen iedereen op te zwepen met knallende muziek! Bose heeft bijvoorbeeld voor achtergrondmuziek de FreeSpace-inbouwspeaker, ideaal voor in de ontvangstruimte, kleedkamers en toiletten. Voor in de sportruimte zelf, waar de muziek vaak wat harder klinkt, is de Bose FreeSpace-opbouw, RoomMatch Utility of de Bose EdgeMax in het systeemplafond een oplossing.

Draagbare speakers

Voor uw instructeurs, die vaak in verschillende ruimtes hun trainingen geven of zelfs naar buiten gaan, zijn de portable Bose S1 speaker (ook op accu dus geen 220V nodig!) en de portable L1-series een goede keus, omdat deze makkelijk te verplaatsen zijn. Voor elke ruimte en elke toepassing heeft Bose de perfecte oplossing.

Domotica

Als u kiest voor een Domotica-oplossing dan kunnen alle componenten van Bose daarin worden meegenomen, wel zo gemakkelijk! Zo kunt u zelfs verschillende zones in het gebouw aanwijzen die elk hun eigen volume en geluidsbron hebben.

 

Elk ruimte kan bijvoorbeeld een keus maken uit een eigen muziekbron of de centrale muziek, omroepsysteem en ontruimingsinstallatie. Met vooraf ingestelde programmering kan het gehele systeem, zo vaak u wilt, per dag een wijziging uitvoeren en om energie te besparen ’s nachts worden uitgezet. De volgende ochtend start het systeem automatisch weer op.

Wilt u hier meer over weten? Mail of bel ons op 0255 521 680. Wij helpen u graag.

FreeSpace inbouw

toepassing in plafond

FreeSpace opbouw

toepassing op muren/plafond

EdgeMax

toepassing op systeemplafond

ArenaMatch Utility

toepassing op muren/plafond

L1 compact

toepassing verplaatsbare speaker voor spraak/muziek

S1 Pro

toepassing portable speaker op accu

Minder speakers nodig dan bij andere merken
Vanwege het unieke ontwerp van Bose speakers heeft u minder exemplaren nodig dan elk ander speakermerk om in de gehele ruimte een goede weergave en spreiding te hebben van het geluid. Zo bespaart u op uw aanschafkosten!

 

Details maken het verschil
Wij zijn van mening dat het verschil tussen een goed product en een geweldig product hem in de details zit. En voor ons is dat een essentieel verschil. Met Bose speakers en versterkers haalt u het beste in huis!

Wie gingen u voor