KLINK ALS EEN PRO, ALTIJD EN OVERAL

NIEUW S1 Pro system

 

[maxbutton id=”8″]

Klaar om te presteren.
Waar of wanneer dan ook.

Klink op je best met het Bose S1 Pro multi-position PA system. De S1 Pro is ontworpen voor musici en dj’s en voor gebruik als PA. Het is de ultieme alles-in-één: PA, vloermonitor, oefenversterker en Bluetooth®-muzieksysteem voor alle plekken en gelegenheden.

Dankzij de lichte, stevige behuizing met ingebouwde handgreep is dit systeem overal eenvoudig mee naartoe te nemen. En als je er eenmaal staat, kun je dankzij de *optionele oplaadbare lithium-ionaccu urenlang optreden. (*Lithium accu apart bestellen!)

Een metgezel voor onderweg

 

De robuuste S1 Pro weegt circa 7,1 kg en is moeiteloos van de auto naar het evenement te dragen.

Klink als een pro

De S1 Pro heeft een volwaardige mixer met 3 kanalen met reverb en Bluetooth-streamingfunctionaliteit. Snel klaar voor fantastisch geluid, dankzij ToneMatch-verwerking voor microfoons en akoestische gitaren, terwijl je draadloos muziek afspeelt met je mobiele apparaat.

Toegift na toegift

Treed overal urenlang op dankzij de *optionele oplaadbare lithium-ionaccu. Berg de accu op in het speciale opbergvak en gebruik de snellaadfunctie als je even vlug moet opladen. (*Lithium accu apart bestellen!)

Neerzetten en spelen

Ingebouwde sensoren en meerdere richtposities zorgen voor optimaal geluid vanuit bijna elke positie: op de vloer, op een verhoging of zelfs bevestigd op een luidsprekerstatief. En dankzij Auto EQ klink je altijd op je best.

Til je optreden naar een hoger niveau, waar je ook bent

Jouw muziek is belangrijk voor je en voor de mensen voor wie je speelt. De S1 Pro is de ultieme PA, vloermonitor en oefenversterker die je overal mee naartoe kunt nemen.  

    HET GELUID DAT JIJ WILT

Krachtig geluid uit een klein, handig systeem dat altijd en overal klaar is om te presteren.

 

 

    KLINK ALS EEN PRO

Mixer met 3 kanalen, onafhankelijke ToneMatch-, reverb- en EQ-regelaars op twee kanalen en een speciaal kanaal voor bedrade (3,5 mm) of draadloze muziekbronnen.

 

    NEERZETTEN EN SPELEN MAAR

Meerdere posities mogelijk dankzij Auto EQ, dat ervoor zorgt dat je altijd op je best klinkt, ongeacht hoe het systeem is geplaatst. Het systeem is ook compatibel met luidsprekerstatieven met een standaardbevestiging van 35 mm.

     GEMAAKT VOOR ONDERWEG

Lichte, ultradraagbare behuizing die eenvoudig is mee te nemen aan de handige handgreep.

 

    OOK NOG EENS EEN BLUETOOTH-SPEAKER

Hoogwaardig, draadloos streamen via Bluetooth vanaf je mobiele apparaat – te koppelen met één aanraking.

 

    NOG EEN KEER

Dankzij de *optionele oplaadbare lithium-ionaccu kun je overal urenlang spelen en met de snellaadfunctie kun je altijd vlug even opladen. (*Lithium accu apart bestellen!)

ACTIE!!

Bose S1 Pro speaker exclusief lithium accu van € 536,00 voor € 450,00 ex BTW

Nu bestellen = dikke korting!!

[maxbutton id=”3″ ]