Bose geluid in uw theater

Ik kies voor Bose in mijn theater

Een full range en helder geluid in elke ruimte! Dat is wat Bose voor u kan doen. Zo kunnen wij u diverse Bose-speakers aanbieden voor in de lobby, toiletten, lift en garderobe, maar kunnen we u ook voorzien van een geluidssysteem in de theaterzalen zelf! Van grote line-arrays en fill ins onder het balkon en op de rand van het podium tot een prachtig geluidssysteem voor in de kleinere theaters.

Neem gerust contact met ons op om te kijken wat in uw situatie de beste oplossing is. Samen met Bose creëert u de beste ambiance voor uw bezoekers. Mail of bel ons op 0255 521 680. Wij helpen u graag.

Domotica

Als u kiest voor een domotica oplossing dan kunnen alle componenten van Bose daarin worden meegenomen, wel zo gemakkelijk! Zo kunt u zelfs verschillende zones in het gebouw aanwijzen die elk hun eigen volume en geluidsbron hebben. Elk ruimte kan bijvoorbeeld een keus maken uit een eigen muziekbron of de centrale muziek, omroepsysteem en ontruimingsinstallatie. Met vooraf ingestelde programmering kan het gehele systeem zo vaak u wilt per dag een wijziging uitvoeren en om energie te besparen ’s nachts worden uitgezet. De volgende ochtend start het systeem automatisch weer op.

Klik op de afbeelding voor extra informatie.

DeltaQ Array

toepassing op een groter theater

ArenaMatch Utility

toepassing onder balkon of als front fill

EdgeMax

toepassing op plafond in bijvoorbeeld de lobby

FreeSpace inbouw

toepassing in plafond in lobby/toilet

Column line array

toepassing op muren/pilaren

FreeSpace opbouw

toepassing aan muren/plafond

Minder speakers nodig dan bij andere merken
Vanwege het unieke ontwerp van Bose speakers heeft u minder exemplaren nodig dan elk ander speakermerk om in de gehele ruimte een goede weergave en spreiding te hebben van het geluid. Zo bespaart u op uw aanschafkosten!

 

Details maken het verschil
Wij zijn van mening dat het verschil tussen een goed product en een geweldig product hem in de details zit. En voor ons is dat een essentieel verschil. Met Bose speakers en versterkers haalt u het beste in huis!

[maxbutton id=”6″]

Wie gingen u voor